ESET 8 Nod32

Вируси, хакерски атаки, exploit-и, пачове... Всичко за компютърната сигурност
1 мнение • Страница 1 от 1
Разширено търсене
Извън линия

Buzdrev

Аватар
Потребител
Потребител
Теми: 2
Мнения: 4
Местоположение: California
Discord: Buzdrew#4908
Пол: Мъж

Здравейте,

Това е добре познатата ни антивирусна ESET Nod32 версия 8, 32bit & 64bit.
Защо тази версия ли? Освен, че е лека и не твари особено много дори и стари, стари компютри на по 15 години, най-доброто и за мен приемущество е, че веднъж активираш ли я, активацията няма да ти изгори както с по-новите версии на програмата. Това е така защото тази програма се активира с активатор (Esetfix), за разлика от по-новите версии, които ги активираш с някакви незнайни key-ове от незнайни сайтове и не знаеш колко ще изкара програмата с въпросните key-ове.
Не се притеснявайте от това, че версията е стара, програмата си работи и дата базата с вируси си се обновява редовно без никакви проблеми. Единствения минус е, че от ESET са направили така, че дори и да спреш проверките за нова версия на програмата периодично на десктопа ти се отваря прозорец, който те подканя да ъпдейтнеш програмата, но ако това не Ви притеснява значи това е антивирусната за Вас.

Инсталация:
1. Отваряте един от двата инсталационни файла според вашата операционна система (32bit/64bit)
2. Следвате стъпките, махате тикчето от Да бъдете част от Eset live grid бла бла.
3. Избирате Забрани откриването на потенциално нежелани приложения, за да не ви трие антивирусната keygen-и и тем подобни.

Активация:
1. Отваряте програмата след като сте я инсталирали, отивате на Настройка -> HIPS -> Настройка и махате тикчетата Разреши HIPS и Разреши самозащита, след което избирате OK и рестартирате компютъра, за да може промените да влязат в сила.
2. След като сте рестартирали компютъра отваряте програмата, отивате на Защита на файловата система в реално време и избирате Изключи до следващото рестартиране на системата
3. След като сте изключили защитата разархивирате архива Esetfix.zip, отваряте ехе-то и избирате Fix it, след което ще забележите, че антивирусната Ви вече е активирана.
4. След това вече, можете да върнете настройките, които променихме в стъпка 1 постарому и да рестартирате машината си, за да влязат в сила промените.

Внимание!
Моля, регистрирайте се или влезте в акаунта си за да виждате всички мнения в темата