Планове за новия уеб сайт [2021]

Всички новости и информация около нас ще бъдат съобщавани тук
1 мнение Страница 1 от 1

HybridMind

Аватар
Администратор
Администратор
Теми: 75
Мнения: 168
Местоположение: var/www
Discord: HybridMind#6095
Пол: Мъж
OS: Windows
ISP: Virginia Media

Мнение от HybridMind »
През 2021 сайтът ще претърпи цялостна промяна, като това най-вече ще се забележи с новия дизайн на сайта и форума, както и някои нови функции.

Сайтът ще бъде с HTML5 респонсив темплейт и имам планове да закупя готово решение, като още не съм го решил напълно. Харесал съм си някои варианти от няколко англоезични сайта, но това ще обсъдим в бъдеще с другите.

Темплейтът, който ще купя, ще е Bootstrap базиран, а ако реша да го пиша от-до, вероятно ще е с някакъв друг фреймуърк, който да направи нещата добре изглеждащи за всичките ни посетители.

Главното, което ще целим, е сайтът да зарежда по-бързо, тъй като в момента индексът има забавяне. Също сайтът ще бъде прехвърлен на собствен сървър, с цел по-бързо зареждане.
Системата ще бъде, както написах, цялостно пренаписана на наш отделен хостинг, и когато бъде завършена в някой слънчев ден (най-вероятно) през 2021 ще видите WEBOcean.INFO изцяло променен.

Дълбоко се надявам, че промените ще са за добро и такива ще има - за това мога да дам пълна гаранция.
Ако имате някакви предложения за функциите или искате да видите нещо ново - отворени сме на ЛС да чуем вашите предложения или тук в темата.
Внимание!
Моля, регистрирайте се или влезте в акаунта си за да виждате всички мнения в темата
W-Store.ORG
1 мнение Страница 1 от 1
Обратно към “Информация и новини”